طرز تهیه پیتزا تخم مرغ و سبزیجات
به گزارش وبلاگ رابا، این پیتزا بسیار خوشمزه و مناسب صبحانه است. مواد تشکیل دهنده آن سوسیس و پنیر و تخم مرغ هستند و بدون شک از آن لذت خواهید برد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- 4 عدد تخم مرغ
- 225 گرم سوسیس
- 4 عدد نان پیتا
- یک پیمانه سس پیتزا
- نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
- نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده
- 4 پیمانه اسفناج
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق چایخوری آب لیموترش
- یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
- تخم مرغ ها را از 30 دقیقه قبل در دمای اتاق قرار دهید. فر را با دمای 40 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید.
- در یک تابه بزرگ، سوسیس ها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را از تابه خارج کنید. نان های پیتا را 4 تا 6 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند. سپس آنها را در سینی فر قرار دهید.
- دمای فر را به 450 درجه فارنهایت افزایش دهید.
- سس پیتزا را روی نان ها بمالید. روی آنها پنیر موزارلا و چدار بریزید. روی آنها سوسیس های پخته شده و پیاز بریزید. تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک بشکنید ولی هم نرنید. در وسط پیتزا فضایی باز کنید و تخم مرغ را در آن بریزید. همین کار را با بقیه پیتزا و تخم مرغ ها تکرار کنید.
- آنها را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا تا تخم مرغ ها پخته شوند.
- در یک کاسه کوچک، اسفناج، روغن، لیموترش، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن پنیر پارمسان بپاشید و با پیتزا سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 593
- چربی: 30 گرم
- کلسترول: 205 گرم
- کربوهیدرات: 45 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 3 گرم
- پروتئین: 30 گرم
- آهن: 4 گرم
- پتاسیم: 617 میلی گرم
- کلسیم: 384 میلی گرم
- سدیم: 1122 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: raba.dabiblog.ir
شناسه مطلب: 26415
به "طرز تهیه پیتزا تخم مرغ و سبزیجات" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا تخم مرغ و سبزیجات"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید