ماکارونی با پنیر و ماهی

به گزارش وبلاگ رابا، غذاهای دریاییپروتئین بالا، چربی و کلسترولکم دارند و دارای انواع ویتامین و املاح هستند.

ماکارونی با پنیر و ماهی
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • 450 گرم ماکارونی صدفی
  • 5 قاشق غذاخوری کره
  • یک عدد پیاز میانه
  • 1/3 پیمانه آرد کامل
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 3 پیمانه شیر
  • 450 گرم پنیر خامه ای یا پنیر بری خرد شده
  • 680 گرم فیله ماهی
  • 3 عدد نان تست سفید

طرز تهیه

1- فر را با دمای 180 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مستطیلی پیرکس را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. ماکارونی را با آب، نمک و کمی زردچوبه بپزید و آبکش کنید. سپس دوباره آنها را داخل قابلمه بریزید و کنار بگذارید.

2- در این مرحله، در یک تابه بزرگ، کره را با حرارت میانه آب کنید. پیاز را داخل آن بریزید و 15 دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی گردد. آرد، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. شیر را یکجا اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ و روی آن حباب ایجاد گردد. به آرامی پنیر بری (یا خامه ای) را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که پنیر آب گردد. مخلوط پنیر را روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید. فیله های خرد شده ماهی را به آنها اضافه کنید و همه مواد را داخل پیرکس بریزید.

3- نان های تست برشته را داخل غذاساز بریزید تا خرد شوند. آنها را روی پاستا بریزید. ظرف پیرکس را به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی و برشته شوند. برای تزئین، 5 دقیقه آخر پخت، چند تکه پنیر روی آن بگذارید و سپس از فر خارج و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 595
  • چربی: 27 گرم
  • کلسترول: 137 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 57 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 905 میلی گرم
  • پتاسیم: 387 میلی گرم
  • کلسیم: 283 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "ماکارونی با پنیر و ماهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماکارونی با پنیر و ماهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید