طرز تهیه یوان آش البرز به صورت مرحله به مرحله

به گزارش وبلاگ رابا، کرج در استان البرز و نزدیکی تهران قرار گرفته و اغلب افراد آن را جزئی از تهران می دانند. این منطقه داری غذاهای محلی مختلفی است که یکی از آن ها را با نام یوان آش می شناسند. یوان آش معمولا به عنوان پیش غذا در رستوران های کرج سرو می گردد و هواداران زیادی هم دارد، اما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه یوان آش البرز را به ساده ترین شکل ممکن به شما آموزش دهیم. جدول زیر کلیه اطلاعاتی است که در خصوص این آش وجود دارد.

طرز تهیه یوان آش البرز به صورت مرحله به مرحله
یوان آش
4 نفرتعداد نفرات
30 دقیقهزمان آماده سازی
60 دقیقهزمان پخت غذا
میانهاندازه سختی

طرز تهیه یوان آش البرز

یوان آش، یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی کرج بوده و البته در شهرهای دیگر ایران نیز طبخ می گردد. ترکیب اصلی یوان آش، برنج، گوشت و عدس است. بعلاوه دیگر مواد اولیه ای که برای درست کردن آن استفاده می گردد، باعث شده تا به یکی از مقوی ترین غذاهای سنتی ایرانی تبدیل گردد. این آش را می توانید در روزهای سرد پاییز و زمستان به عنوان عصرانه میل کنید و بدن خود را در برابر بسیاری از بیماری های ویروسی تقویت کنید.

مواد لازم برای تهیه یوان آش

جدول زیر شامل کلیه مواد مورد احتیاج برای درست کردن یوان آش، غذای محلی کرج است:

میزان مورد احتیاجمواد لازم
1 عدد میانهپیاز
نصف پیمانهبرنج
1 پیمانهعدس
نیم کیلوسبزی آش
چند عددشلغم
نیم کیلوگوشت چرخ نموده مخلوط گوسفندی و گوساله
250 گرمپیاز رنده شده
به اندازه لازمنمک، فلفل و زردچوبه

مراحل طرز تهیه آش یوان کرج و البرز

روش طبخ این غذای محلی کرج بسییار آسان است. کافی است در طرز تهیه یوان آش البرز ، مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

  • مرحله اول: برنج و عدس را از شب قبل درون آب ریخته و اجازه دهید تا خیس بخورد.
  • مرحله دوم: صبح روز بعد عدس و برنج خیس خورده را همراه با هم درون یک قابلمه بریزید و یک لیتر آب را نیز به آن اضافه کنید. ظرف حاوی این مواد را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید بپزد.
  • مرحله سوم: سبزی ها و شلغم را کاملا خرد کنید و درون ظرفی قرار دهید.
  • مرحله چهارم: پیاز را خرد نموده و آن را سرخ کنید تا سبک و طلایی گردد.
  • مرحله پنجم: سبزی خرد شده و پیاز را به برنج و شلغمی که اکنون پخته شده اند، اضافه کنید.
  • مرحله ششم: به گوشت چرخ نموده نمک و پیاز رنده شده را اضافه کنید. آن را کاملا ورز دهید تا ترکیبات به خوبی به خورد هم بروند.
  • مرحله هفتم: گوشت چرخ نموده را به صورت گلوله های کوچکی در بیاورید و سپس آن ها را به آرامی به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.
  • مرحله هشتم: اجازه دهید تا آش برای نیم تا یک ساعت روی حرارت باقی بماند و تمام مواد آن کاملا پخته شده و جا بیفتد. اکنون آش شما آماده سرو است.

نکته مهم: برای اطمینان از پخت آش یکی از گوشت ها را تست کنید، در صورتی که پخته بود، می توانید آن را سرو کنید.

چند نکته مهم و کاربردی در طرز یوان آش

همانطور که مشاهده کردید، طرز تهیه یوان آش البرز بسیار آسان است، اما چند نکته مهم و کاربردی برای درست کردن این غذای محلی کرج وجود دارد که بهتر است آن ها را به فکر خود بسپارید:

  • وجود شلغم در این آش باعث شده تا به یک غذای مقوی تبدیل گردد. به همین علت بهتر است آن را در روزهای سرد یا برای بیماران نیز درست کنید.
  • در عدس میزان زیادی پروتئین، پتاسیم، فیبر، ویتامین و مواد معدنی قرار گرفته و باعث شده تا آش خواص زیادی را داشته باشد.
  • از آنجایی که عدس یک پروتئین گیاهی است، می توانید با حذف گوشت این آش را به غذای مخصوص گیاهخواران تبدیل کنید.
  • می توانید یوان آش را با کشک نیز میل کنید. این کار باعث طعم متفاوت تری در آن خواهد شد.
  • روی آش را در هنگام سرو کردن با پیاز داغ و نعناع تزئین کنید.

یوان آش، غذای مناسب برای فصول سرد سال

یوان آش غذای مخصوص کرج است و همانطور که مشاهده کردید، روش درست کردن آن بسیار آسان است. این آش در اغلب رستوران های کرج به عنوان پیش غذا سرو شده و البته هواداران زیادی هم دارد. پیشنهاد می کنیم این غذا را تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر تمایلی به درست کردن آن ندارید، پیشنهاد می کنیم سفارش آنلاین غذا کرج را برای چشیدن طعم این غذا یا دیگر غذاها انتخاب کنید. به این شکل، در سریع ترین زمان ممکن غذای خود را درب منزل دریافت می کنید.

در انتها، اگر شما هم تجربه چشیدن طعم یوان آش را داشته اید، یا دستورالعمل متفاوتی را برای آن در نظر دارید، نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه یوان آش البرز به صورت مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یوان آش البرز به صورت مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید