سمی ترین مواد غذایی که هر روز مصرف می کنید

به گزارش وبلاگ رابا، خبرنگاران : دانشمندان می گویند بعضی از گیاهانی که هر روز مصرف می کنید بدون آنکه بدانید برای بدن سمی است.

سمی ترین مواد غذایی که هر روز مصرف می کنید

به گزارش وبلاگ رابا به نقل از وبلاگ رابا، میوه ها و سبزیجات نقشی مهم در رژیم غذایی انسان ها دارند. ما روزانه اقدام به مصرف گیاهان مختلف می کنیم، اما کمتر کسی می داند که بعضی از این گیاهان سمی هستند. در این مطلب به بعضی از گیاهان سمی که روزانه مصرف می کنیم می پردازیم:

1- گوجه فرنگی

شاید برایتان تعجب آور باشد، اما برگ ها، ریشه ها، ساقه گوجه فرنگی و هم گوجه نارس دارای سطح بالای توماتین است. توماتین یک ترکیب آلکالوئید بوده و برای انسان یک سم خفیف محسوب می گردد. گرچه خوردن گوجه فرنگی منجر به مرگ انسان نمی گردد، اما زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث بروز مسائل گوارشی در فرد گردد.

2- سیب، گیلاس و هلو

هسته تمامی این میوه ها سفت، تلخ و نامطبوع است. در واقع تلخی هسته این میوه ها یک مکانیسم دفاعی برای این گیاهان است تا هسته آن ها را حیوانات دیگر نخورند. هسته این سه میوه دارای ترکیب سمی به نام آمیگدالین است که در برخورد با اسید معده انسان به سیانید (سیانور) تبدیل می گردد و می تواند بسیار خطرناک باشد. اگر به تصادف چند هسته سیب یا گیلاس خوردید نگران نباشید، زیرا بدن توانایی دفع آن ها را دارد. با این حال، از خوردن هسته این میوه ها همراه آن ها خودداری کنید، زیرا زیاده روی در این کار می تواند باعث آسیب به بدن گردد.

3- لوبیا قرمز

بسیاری از حبوبات اگر به درستی پخته نشوند می توانند باعث بروز مسائل گوارشی ملایم در انسان شوند. با این حال، لوبیا قرمز از این قاعده مستثنی است. لوبیا قرمز دارای ترکیبی به نام فیتوهاماگلوتینین است. این ترکیب در صورت پخت از بین می رود، اما متاسفانه تنها خوردن اندازه کمی لوبیا قرمز خام یا نیمه پخته می تواند باعث اسهال شدید و استفراغ گردد.

مصرف لوبیای قرمز خام یا نیمه پخته مرگبار نیست و به ندرت باعث بستری شدن فرد در بیمارستان می گردد، اما توصیه می گردد پیش از پختن لوبیا قرمز آن را برای چند ساعت در آب بخیسانید.

4- بادام هندی

بادام هندی یکی از تنقلات خوشمزه است که نباید تحت هیچ شرایطی به صورت خام مصرف گردد. در واقع بادام هندی خام مانند بادام و گردو دارای یک بافت سفت است که شکسته شده و بادام هندی خام خارج می گردد. این بادام را کمی تفت می دهند تا مواد سمی آن خنثی گردد. بادام هندی خام دارای آناکاردیک اسید است که در صورت تماس با پوست انسان باعث واکنش پوستی و خارش می گردد. این در حالی است که خوردن آن صدمات شدیدتری به بدن وارد می نماید.

منبع: اقتصادنیوز

به "سمی ترین مواد غذایی که هر روز مصرف می کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سمی ترین مواد غذایی که هر روز مصرف می کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید