گرمایش جهانی ماهی ها را گرسنه می نماید
به گزارش وبلاگ رابا، نتایج تازه ترین مطالعات حاکی از آن است، گرمایش جهانی سطح اکسیژن آب اقیانوس ها را کاهش می دهد و ماهی ها را گرسنه می نماید.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی وبلاگ رابا به نقل از انگجت، نتایج تازه ترین مطالعات حاکی از آن است، گرمایش دنیای سطح اکسیژن آب اقیانوس ها را کاهش می دهد و ماهی ها را گرسنه می نماید.
محققان تأکید می نمایند: این فرایند زندگی گونه های مهم ماهی را در معرض خطر قرار می دهد.
کارشناسان باور دارند، تأثیر تغییرات آب و هوا بر روی اقیانوس ها از آنچه افراد فکر می نمایند گسترده تر است؛ مطالعه ای از اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) نشان داد که تغییرات آب و هوایی و آب گرم تر حاصل از آن، میزان اکسیژن حل شده در اقیانوس ها را بین سالهای 1960 و 2010 به میزان 2 درصد کاهش داده است.
در بعضی مناطق گرمسیری این کاهش تا 40 درصد دیده می گردد؛ علاوه بر این، دانشمندان هشدار داده اند که حتی یک فرو رفتن جزئی نیز می تواند برای ماهی های بزرگ و وابسته به انرژی مانند مارلین، کوسه ها و بعضی از ماهی ها آزار دهنده باشد.
سطح اکسیژن پایین آنها را به سمت آب کم عمق سوق می دهد و آنها را در معرض خطر بیشتری برای ماهیگیری قرار می دهد.
در این گزارش همچنین هشدار داده شده است که این امر می تواند تعادل ظریف زیست محیطی را برهم بزند.
به گزارش اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت، حتی اگر انسان اقدامات اصلاحی را انجام دهد، آینده می تواند ناخوشایند باشد.
محققان تخمین زدند که اگر چیزی تغییر نکند، اقیانوس ها تا سال 2100 دست کم 3 تا 4 درصد از اکسیژن خود را در سراسر دنیا از دست می دهند، با تلفات شدیدتری در عرض های جغرافیایی متوسط تا زیاد؛ اگر انسان از تأثیر خود بر تغییرات آب و هوایی نکاهد، این یافته ها به تصویری تاریک از آینده یاری می نمایند. در عین حال، آنها دلیل بسیار عملی را برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای نشان می دهند، حتی اگر نسبت به افزایش سطح دریا یا سایر مسائل زمینی نگران نباشیم. عدم تعادل در زیر آب می تواند به مواد غذایی آسیب برساند.
انتهای پیغام/
منبع: خبرگزاری فارس