حمایت 360 میلیارد تومانی از محصولات حوزه امنیت غذایی
به گزارش وبلاگ رابا به نقل از معاونت علمی و فناوری، دکتر مصطفی قانعی در مراسم بازدید و رونمایی محصولات حوزه امنیت غذایی با اشاره به برنامه ستاد برای توسعه امنیت غذایی در کشور، بیان نمود: برای این کار احتیاج داشتیم که زنجیره این اکوسیستم را شناسایی و تکمیل کنیم. تا به امروز 360 میلیارد تومان هم از اعتبارات معاونت علمی و فناوری برای این کار اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: رونمایی از 9 محصول امروز، بخش کوچکی از 160 طرحی است که برای ارتقای امنیت غذایی در کشور در دست اجرا است و کوشش می کنیم همه این طرح ها را به زودی رونمایی کنیم. نقش معاونت علمی و فناوری در این کار توسعه فناوری و اثبات کارایی آن در کشور است. اما احتیاج به حضور بخش خصوصی داریم تا این طرح ها به نتیجه مطلوب برسد.
قانعی گفت: همه طرح ها با هم افزایی و همکاری نهادهای ذیربط اجرایی شده است تا بازار این محصولات تضمین گردد. باید همه نهادها در کنار هم قرار گیرند و در کنار یکدیگر بایستند تا جهش فراوری اتفاق بیفتد.
ورود شرکت های دانش بنیان به حوزه امنیت غذایی لازم است
کامبیز بازرگان رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی هم در این مراسم، گفت: معاون علمی و فناوری به شکلی ساختارشکنانه و جسورانه به حوزه توسعه فناوری امنیت غذایی ورود نموده و به شکلی جدی پیگیر اجرایی شدن طرح ها و پروژه ها است.
وی اضافه کرد: بخش کشاورزی بر 4 اصل منابع پایه، کشاورزان، سرمایه و دانش پایدار است. در کشور ما به علت وجود شرایط شنماینده ای که از نظر منابع داریم لازم است که این سرمایه ها را حفظ و از آنها خلق ثروت کنیم.
به گفته بازرگان، فراوریات کشاورزی در کشور ما احتیاجمند ورود دانش است. این اهتمام هم در کشور شکل گرفته و نهادهای موثر برای ورود دانش به این بخش کنار یکدیگر ایستاده اند تا از دانش و فناوری حمایت نمایند. دانش محور کردن فراوری احتیاجمند صبوری، حمایت و پذیرش شکست های احتمالی است.
وی گفت: باید از ورود شرکت های دانش بنیان و خلاق به حوزه کشاورزی و امنیت غذایی حمایت کنیم تا نهال دانشی که در کشور پا گرفته به درستی رشد کند.
منبع: خبرگزاری مهر