آش ترخینه چطور بپزیم؟
به گزارش وبلاگ رابا، خبرنگاران : آش ترخینه در فصل پاییز گزینه مناسبی است.
آش ترخینه یک آش مغذی و خاص است.
به گزارش وبلاگ رابا، آش ترخینه یک غذای محلی و خوش عطر و طعم است که بیشتر در استان های غربی ایران پخته می گردد.
این آش خوشمزه، خواص زیادی دارد و ماده غذایی اصلی آن، ترخینه دوغ است که از شهرهایی مانند اراک، همدان، ملایر و... می توانید تهیه کنید.
در ادامه، فیلمی از آموزش پخت آش ترخینه را مشاهده می کنید که مناسب روزهای سرد پاییز و زمستان است.
منبع: رکنا
تاریخ انتشار: 24 مهر 1400
آخرین بروزرسانی: 24 مهر 1400
گردآورنده: raba.dabiblog.ir
شناسه مطلب: 20767
به "آش ترخینه چطور بپزیم؟" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "آش ترخینه چطور بپزیم؟"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید