طرز تهیه دو مدل ترشی لوبیا سبز خوشمزه و فوق العاده

به گزارش وبلاگ رابا، در خانه اغلب ما چند نوع شور و ترشی های رایجی مثل لیته و بندری پیدا می گردد؛ اما کم پیش می آید ترشی لوبیا سبز با وجود طعم فوق العاده و تردی دلپذیرش، مهمان خانه های ما باشد. آماده کردن ترشی لوبیا سبز ساده تر از چیزی است که تصویر می کنید و آن را می توانید هم به صورت ساده و هم با پوره گوجه فرنگی و گل کلم درست کنید. در این مقاله دو روش را برای تهیه این ترشی با شما درمیان گذاشته ایم.

طرز تهیه دو مدل ترشی لوبیا سبز خوشمزه و فوق العاده

مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز ساده

  • لوبیا سبز 500 گرم
  • نمک پنج قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده سه حبه
  • فلفل سیاه دو قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز خرد شده یک چهارم قاشق غذاخوری
  • سرکه یک ونیم پیمانه
  • شوید یک پیمانه
  • شکر سه قاشق غذاخوری
  • آب یک ونیم پیمانه

مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه فرنگی و گل کلم

  • گوجه فرنگی دو کیلوگرم
  • لوبیا سبز 500 گرم
  • هویج یک عدد
  • گل کلم کوچک 250 گرم
  • فلفل دلمه ای دو عدد
  • فلفل سبز تند چهار عدد
  • سیر شش حبه
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید دو لیوان
  • آب یک لیوان
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • تخم گشنیز به میزان لازم
  • سیاه دانه به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ساده

مرحله اول

لوبیا سبز ها را بشویید و داخل یک آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند. سپس سر و ته آن را گرفته و پاک کنید.

مرحله دوم

برای آغاز یک قاشق غذاخوری نمک و سه لیتر آب را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا لوبیاها را به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت یک دقیقه لوبیاها جوش بخورند. سپس آن ها را آبکش نموده و داخل آب سرد بریزید تا خنک شوند. مجددا آن ها را آبکش کنید.

مرحله سوم

دوباره داخل همان قابلمه چهار قاشق غذاخوری نمک، آب، سرکه و شکر را روی حرارت قرار دهید. شوید را داخل یک دستمال تمیز بپیچید و داخل قابلمه قرار دهید. بعد از 10 دقیقه جوش خوردن، دستمال را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید تا مواد پنج دقیقه دیگر هم بجوشند. سپس کنار قرار دهید تا خنک شوند.

مرحله چهارم

لوبیا ها را به طور عمودی داخل ظرف مناسب بچینید. بعد از این که محتوای داخل قابلمه خنک شد، فلفل سیاه و فلفل قرمز و سیر را داخل آن حل نموده و روی لوبیاها بریزید. در ظرف را محکم ببندید. بعد از یک هفته ترشی آماده است.

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه فرنگی و گل کلم

مرحله اول

برای آغاز یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس به مقدار یک قاشق سوپ خوری نمک به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

گوجه فرنگی را داخل غذاساز پوره کنید و داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید. رب را هم به آن اضافه کنید تا به جوش بیاید.

مرحله سوم

لوبیا را بشویید و داخل یک آبکش بریزید تا خشک گردد. سپس آن را خرد کنید و داخل آب در حال جوشیدن بریزید. بعد از 5 دقیقه لوبیا را از روی حرارت بردارید و سریع داخل آب سرد بریزید. مجددا آن را آبکش کنید. یک پارچه تمیز پهن کنید و لوبیاها را روی پارچه بریزید تا خشک شوند.

مرحله چهارم

هویج، گل کلم و فلفل دلمه ای را هم خرد کنید و روی یک پارچه تمیز بریزید تا آبشان گرفته گردد. سبزی های معطر را هم بعد از پاک کردن بشویید و روی پارچه پهن کنید تا خشک شوند. حبه های سیر را هم پوست بکنید و داخل غذاساز بریزید تا ریز شوند.

مرحله پنجم

ظرف مخصوص ترشی را بشویید و خشک کنید. مواد را همراه پوره گوجه داخل ظرف بریزید و روی آن ها سرکه و آب بریزید.

نکاتی برای تهیه ترشی لوبیا سبز

  • چون طبع این ترشی کمی سرد است می توانید داخل آن از کمی زیره بهره ببرید.
  • حتما ظرفی که برای ترشی انتخاب می کنید باید کاملا خشک باشد تا ترشی کپک نزند.
  • میزان سرکه کاملا سلیقه ای است. از طرف دیگر می توانید از سرکه سیب خانگی برای تهیه این ترشی خوشمزه بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه دو مدل ترشی لوبیا سبز خوشمزه و فوق العاده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دو مدل ترشی لوبیا سبز خوشمزه و فوق العاده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید